Τρόποι αποστολής και πληρωμής

Προετοιμασία της Παραγγελίας

Εφόσον το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή – Εκτός Σαββατοκύριακου και επίσημων αργιών). Σε περιόδους αυξημένης κίνησης ή έλλειψης προσωπικού (Περίοδος εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα, Περίοδος Καλοκαιρινών Διακοπών) υπάρχει περίπτωση κάποιων μικρών καθυστερήσεων. Παραγγελίες που θα γίνουν έως και τις 14:00 αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ημέρα.

Αποστολή της παραγγελίας σας

Οι αποστολές των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εκτελούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER σε όλη την Ελλάδα.

Tο βασικό κόστος μεταφορικών είναι 3€ για παραγγελίες μέχρι 59€.

Για αποστολές άνω των 59€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 ημέρες για την κύρια ηπειρωτική Ελλάδα και 4 ημέρες για την Ήπειρο, Πελοπόννησο και νησιωτική Ελλάδα.

Οι αποστολές προϊόντων γίνονται μόνο εντός Ελλάδος.

Οι τιμές μεταφορικών που αναφέρονται παραπάνω είναι τελικές με Φ.Π.Α.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα home-id.gr σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή με Αντικαταβολή
Το κόστος αντικαταβολής είναι 5€

 Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Εθνικής, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο home-id.gr Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Εθνική.

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα
Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσετε σε κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 ΤΡΑΠΕΖΑ                     ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ                 IBAN

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ        397/769519-54     GR8501103970000039776951954

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  5607-007844-140 GR7301726070005607007844140

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK                                GR6602607220000670200615234

Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 2εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Όνομα Δικαιούχου Λογαριασμών: Μπάτζιου Ιωάν. Μαρία

Μετά το πέρας των 2 εργάσιμων ημερών και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και τα προϊόντα που περιέχονταν σε αυτήν αποδεσμεύονται. Εάν έχετε καταχωρήσει παραγγελία με επιλογή πληρωμής τραπεζική κατάθεση και για οποιονδήποτε λόγο χρειαστείτε παραπάνω από 2 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε.
Ενδεχόμενα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης, να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε στείλτε μας νέο email με το αποδεικτικό της κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας.